Educatie - Workshops - Projecten

Fine Flow Inspirations zet zich in voor alles wat met dans te maken heeft. Ik organiseer educatieve lessen en workshops. Ook voor volledige projecten op maat kunt u bij mij terecht. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en input.

Danseducatie

Leerlijnen ondersteunen met dans? Kinderen laten dansen tijdens taal of rekenlessen? Dans geeft een extra dimensie aan het leren op de basisschool. Voor sommige leerlingen is leren met het hoofd alleen niet genoeg, zij hebben baat bij het visualiseren van de leerstof. Dans kan hierbij ondersteuning en verduidelijking geven. Ik kan een lessenserie laten aansluiten op uw leerlijnen als aanvulling op het lespakket. Gaat u met de klas op een cultureel uitje en wilt u hierbij verdere verdieping door middel van een lessenserie of workshop?

Neem contact op via het contactformulier.

Workshops

Van kinderfeest tot personeelsuitje, ik verzorg uw workshop geheel naar uw wensen. De volgende stijlen zijn mogelijk: klassiek ballet/moderne dans/jazz dans/hip hop.

Projecten

Bruiloft

Ook op een bruiloft is dans niet meer weg te denken. Een prachtige openingsdans, een volledige flashmob met de bruiloftsgasten of juist een optreden met een choreografie op maat. Op uw mooiste dag een onvergetelijk moment, geheel naar uw wensen. Na het eerste contact via onderstaand formulier vraag ik wat specifiekere informatie over uw wensen, zodat ik een beter beeld krijg van wat uw verwachtingen en mogelijkheden zijn. Hierna zullen we een afspraak maken om verder kennis te maken. Naar aanleiding van de afspraak en alle informatie maak ik een geheel vrijblijvende offerte op en kunt u kijken of het plan naar wens is. Na bevestiging van de offerte gaan we samen aan de slag om een prachtige dans te creëren voor uw bruiloft.

Meer weten? Vul het contactformulier in.

Choreografie en Voorstelling

Op het water komt een kleurrijk geheel dichterbij. Opvallende danseressen bewegen zich op prachtige muziek voort over een boot, die vandaag als een levendige catwalk versierd is met planten en bloemen. Zodra de boot het publiek passeert klinkt er een luid applaus.

Een speciale kas, midden in het groen, gevuld met beelden. Niet zomaar beelden, maar mozaiekbeelden die tot leven worden gewekt door middel van een korte dansvoorstelling.

Een losse choreografie voor een project of juist een volledige dansvoorstelling op maat? Vul onderstaand contactformulier in om te kijken of we iets moois voor elkaar kunnen betekenen.